Schrijf nu in!

Staf & Kader Creatieve Industrie

Middenkader Opleiding voor Communicatiemedia Industrie

De Staf & Kader opleiding Creatieve Industrie richt zich op medewerkers die werken in een grafimediabedrijf, reclamebureau, in de vormgeving en in andere bedrijven die behoren tot de communicatiemedia industrie.  De opleiding is bedoeld voor medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider en ordermanager.

Het lespakket van de opleiding bestaat uit klassikale lessen, praktische games,  een uitdagende outdoortraining, trainingen en individuele- en groepsopdrachten. In de eindopdracht integreer je alle kennis die je hebt opgedaan gedurende de opleiding.

Modules

Module 1: Trends.  Je krijgt een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de wereld van de communicatiemedia.

Module 2: Sociale en Persoonlijke Vaardigheden: In deze lessen ontwikkel je je persoonlijke en communicatieve vaardigheden, inclusief je leiderschapsvaardigheden.  Een belangrijk onderdeel is de eendaagse outdoortraining (op een zaterdag).

Module 3: Kostprijs/ Calculatie: Je ontwikkelt inzicht in de wijze waarop een kostprijs van een product wordt berekend en welke factoren in de calculatie een rol spelen.

Module 4: Social Media: Ook bedrijven zetten social media steeds meer op een strategische wijze in. Je krijgt een overzicht van de belangrijkste social media en wat er voor nodig is om als bedrijf optimaal van social media gebruik te maken. 

Module 5: Productiebeheersing & Lean Management: Ieder bedrijf wil het productieproces zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Hoe je dat kunt doen leer je in deze module.

Module 6: Bedrijfskunde: In deze module leer je analytisch naar een organisatie te kijken.  Met name aspecten van de organisatiestructuur en de bedrijfsstrategie komen aan de orde.

Module 7: Probleemoplossen en Creativiteit: Deze module leert je creatief te zijn in het vinden van oplossingen in probleemsituaties.  

Module 8: Projectmanagement: In deze module ga je met je andere cursisten een concreet project uitvoeren. De theorie in de lessen ondersteunt je hierbij.

Module 9: Marketing & Verkoop: Marketing heeft een belangrijke plaats ingenomen in bedrijfsprocessen. Je leert de belangrijkste inzichten in marketing, waaronder de laatste toepassingen. Daarnaast leer je de basisprincipes van het verkoopproces.

Module 10: Kwaliteit, Arbo & Milieu: Elk bedrijf heeft hiermee te maken. Je maakt kennis met de zorgsystemen die in de bedrijfsvoering gebruikt worden.

Afstudeeropdracht

De opleiding sluit je af met een individuele eindopdracht. Deze kan betrekking hebben op alle modules die in de opleiding behandeld zijn. Met de eindopdracht sluit je altijd aan bij een vraagstuk in het bedrijf waar je werkzaam bent.

Het lesprogramma van de opleiding bestaat uit een afgewogen aanbod van onderwerpen die relevant zijn voor medewerkers binnen een communicatiemedia bedrijf. Na afronding van de opleiding heb je  brede en stevige kennis waar je voor de nabije toekomst uit kunt putten. 

Studiebelasting

Je volgt ongeveer 30 bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lesbijeenkomsten. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie, tijd voor het voorbereiden en maken van tentamens en verschillende individuele en groepsopdrachten.

Toelating

Er is geen minimaal vooropleidingsniveau voor deze opleiding vastgesteld.

Erkenning diploma

Het diploma dat je behaalt bij deze opleiding wordt erkend door de werkgeversorganisatie KVGO.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.

Kalender

Opleidingen  Locatie
05-03-2022 Schiphol-Rijk en/of Eemnes
 


Aanmeldingsformulier

Met dit inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden voor opleidingen en trainingen bij Stivako.

 

Cursus gegevens

Startdatum 05-03-2022
Einddatum 29-11-2022
Soort opleiding
Prijs € 3790.00
Duur opleiding 9 maanden
Locatie Schiphol-Rijk en/of Eemnes
 

Gegevens deelnemer

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  

Opleidingsgegevens


 

Bedrijfsgegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening


Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en ons privacy beleid, ga je akkoord met de door jouw ingevoerde gegevens. Je krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Jouw aanvraag wordt verwerkt zodra jij de link heeft aangeklikt.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden, ons privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar.