Stivako

Welkom bij Stivako!

Stivako verzorgt al 80 jaar opleidingen, trainingen en workshops voor ondernemers, management en medewerkers in de creatieve industrie. We richten ons op hen die al werkzaam zijn binnen een bedrijf en daarbinnen verder willen ontwikkelen.

Net als het werkveld is het programma van Stivako continu in ontwikkeling. We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van ons aanbod zodat onze cursisten een grote toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf waarvoor zij werken.

We organiseren opleidingsactiviteiten op diverse terreinen van de bedrijfsvoering zoals management, marketing, duurzame inzetbaarheid, communicatie, leidinggeven, kwaliteit, lean en duurzaamheid.

Door het uitgebreide netwerk aan deskundigen, trainers en docenten kunnen we aan alle opleidings- en coachingsvragen voldoen, op alle niveaus.

Stivako werkt samen met onder meer het KVGO en de vkgo, Stichting OCI, A & O fonds Grafimedia en is lid van het European Graphic Media Network (EGIN). Daarnaast participeert Stivako in diverse nationale en internationale projecten, geïnitieerd door de Europese Unie of de Nederlandse overheid. Dit allemaal met het doel om het succes van bedrijven te optimaliseren, innovatie te stimuleren en medewerkers zo duurzaam mogelijk te kunnen inzetten.

Onze aanpak is persoonlijk, relatiegericht en flexibel. Daarnaast vinden we het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn, de creativiteit te stimuleren en de resultaten te optimaliseren.