Calculatie training

In deze training van vier dagdelen gaat het om het doel en inzicht in de calculatiemethoden. Je leert waarom bepaalde calculatiebeslissingen genomen worden en wat de effecten daarvan zijn op de productie en de prijs.

Modulen:

Module 1: Het grafische productieproces nader bekeken, met name de routing van een order

Module 2:  Wat bepaalt de beste productiewijze van een order?  Aanpak en praktische voorbeelden.

Module 3: Stap voor stap een onderdelen van een offertecalculatie maken; valkuilen en tips.

Module 4: Praktijk van het calculeren; voorbeelden, oefeningen  en individuele vragen bespreken

Voor wie bedoeld?

  • Ordermanagers
  • Calculatie-medewerkers
  • Directeuren MKB
  • Projectmanagers Grafimedia
  • Een ieder die meer over calculatie(s) wil weten.

Docent

Deze cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren docent met meer dan 25 jaar ervaring in Calculeren in diverse functies en reeds 25 jaar werkzaam voor Stivako als docent Calculeren. 

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van de training als je het examen of opdrachten voldoende hebt afgesloten. Indien je het examen en/of de opdrachten niet of onvoldoende hebt voltooid, krijg je een bewijs van deelname.

Op aanvraag

Deze opleiding wordt alleen gegeven op aanvraag (kosten per deelnemer € 975,-) of Incompany. Het aanvragen van meer informatie kan via ons contactfomulier.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.