Open dagen: STIVAKO komt naar u toe!

U hoeft daarom uw luie stoel niet meer uit te komen. Nou eigenlijk wel!

Want elk jaar  komen wij bij u in de buurt tijdens de Stivako "Open dagen". Data, zie kalender. Tijd: van 17.00 uur tot 20.00 uur.  Daar kunt u al uw vragen stellen over onze opleidingen, trainingen en workshops.

Bent u werknemer?

Dan kunnen wij U vrijblijvend advies geven over uw loopbaan. Welke opleiding past het beste bij uw mogelijkheden en ambities. Welke subsidie mogelijkheden zijn er?

Bent u ondernemer of komt u vanuit een bedrijf?

Met u kunnen we bekijken welke kennis en vaardigheden het meest geschikt zijn om de opleidingsbehoeften in uw bedrijf in te vullen. Dit kan zowel door middel van een opleiding met open inschrijving als door middel van een op maat gemaakte incompany-opleiding.

Subsidie 

Het A&O Fonds Grafimediabranche heeft aan diverse Stivako-opleidingen subsidie toegekend. Werkgevers kunnen hierdoor subsidie verkrijgen op het gebied van scholing. Dankzij A&O-gelden kunnen leden van het KVGO en andere bedrijven die bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche, een percentage van de scholingskosten retour ontvangen.

Een afspraak maken?

Het is mogelijk om tijdens de open dag een afspraak op tijd te reserveren. Bel: 020 5435670 voor het vastleggen van uw afspraak. Kom vrijblijvend langs en kijk welke mogelijkheden er voor u zijn! 

 

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.