Sign Management Opleiding I (Basis)

De Sign Management Opleiding (SMO) I richt zich op medewerkers die werken in een signbedrijf. Nederland kent ruim 2000 signbedrijven met een totale omzet van plusminus een miljard euro en ruim 8000 werkzame personen.

De opleiding is bedoeld voor medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider, verkoper of ordermanager/accountmanager of die zich in één van deze functies willen verbeteren.
Het lespakket van de opleiding bestaat uit klassikale lessen, trainingen en individuele- en groepsopdrachten. 

Modules

Module 1: Management en organisatie: Je krijgt een introductie in de belangrijkste aspecten rond het functioneren van organisaties en ontwikkelingen in de wereld van de communicatiemedia.
Module 2: Leiderschap en Persoonlijke Vaardigheden: In deze lessen ontwikkel je je persoonlijke en communicatieve vaardigheden, inclusief je leiderschapsvaardigheden. 
Module 3: Marketing: Je ontwikkelt op een basisniveau inzicht in de belangrijkste aspecten van marketing.
Module 4: Kwaliteit: Elk bedrijf heeft hiermee te maken. Je maakt kennis met kwaliteitszorg in de bedrijfsvoering.
Module 5: Projectmanagement: Hoe je een project kunt opzetten en besturen leer je in deze module.

Examen

De opleiding sluit je af met een examen. Aanwezigheid in de lessen en het maken van (groeps)opdrachten is een voorwaarde om gediplomeerd te worden.
Het lesprogramma van de opleiding bestaat uit een afgewogen aanbod van onderwerpen die relevant zijn voor medewerkers binnen een signbedrijf. Na afronding van deze basis opleiding heb je brede kennis waar je voor de nabije toekomst uit kunt putten. Na het deelnemen aan deze basis opleiding kun je inschrijven op de Sign Management Opleiding II (Vervolg)

Studiebelasting

Je volgt 8 bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lesbijeenkomsten. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie, tijd voor het voorbereiden en maken van tentamens en verschillende individuele en groepsopdrachten.

Toelating

Er is geen minimaal vooropleidingsniveau voor deze opleiding vastgesteld.

Erkenning diploma

Het diploma dat je behaalt bij deze opleiding wordt erkend door de Stichting OCI.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.