Sign Management Opleiding II

De Sign Management Opleiding (SMO) II richt zich op medewerkers die werken in een signbedrijf en die verder willen werken aan het versterken van hun management kennis en vaardigheden. Nederland kent ruim 2000 signbedrijven met een totale omzet van plusminus een miljard euro en ruim 8000 werkzame personen.

De opleiding Sign Management Vervolg geeft u verdieping op een aantal aspecten van de kennis, vaardigheden en houdingsaspecten. Daarnaast komen worden nieuwe onderwerpen geintroduceerd en werkt u aan uw ontwikkeling door persoonlijke praktijk opdrachten  en training van vaardigheden. De opleiding is bedoeld voor medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider, verkoper of ordermanager/accountmanager.
Het lespakket van de opleiding bestaat uit klassikale lessen, trainingen en individuele- en groepsopdrachten. 

Modules

Module 1: Management en organisatie II: Je krijgt een verdieping in de belangrijkste aspecten rond het functioneren van organisaties, strategie, structuur en andere management aspecten. Opdrachten zijn gerelateerd aan het eigen bedrijf.

Module 2: Leiderschap: In deze trainingslessen ontwikkel je verder je leiderschapsvaardigheden. 

Module 3: Marketing en verkoop: Je verdiept je kennis van marketing en het verkopen komt op kennis- en vaardighedenniveau aan bod.

Module 4: Kwaliteit Arbo en Milieu (KAM): Verdieping m.b.t. Kwaliteitszorg en een introductie in Arbo en Milieu.

Module 5: Projectmanagement II: Verdieping van de kennis over projectmanagement en het opzetten van een eigen bedrijfsgerelateerd project.

Module 6: Persoonlijke profiel Analyse: een persoonlijke analyse wordt gemaakt als input voor leiderschap en de outdoor training.

Module 7: Outdoor training: Vaardigheden worden verder ontwikkeld in een outdoor training.

Examen

De opleiding sluit je af met een examen. Aanwezigheid in de lessen en het maken van (groeps)opdrachten is een voorwaarde om gediplomeerd te worden.
Het lesprogramma van de opleiding bestaat uit een afgewogen aanbod van onderwerpen die relevant zijn voor medewerkers binnen een sign bedrijf. Na afronding van deze vervolg opleiding heb je brede kennis waar je voor de nabije toekomst uit kunt putten. 

Studiebelasting

Je volgt 13 bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lesbijeenkomsten. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie, tijd voor het voorbereiden en maken van tentamens en verschillende individuele en groepsopdrachten.

Toelating

Men heeft de Sign Management Opleiding I gevolgd of een gelijkwaardige opleiding.

Erkenning diploma

Het diploma dat je behaalt bij deze opleiding wordt erkend door de Stichting OCI.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.