Projectmatig Werken met Communicatiemedia

Met deze training sluiten we aan bij de behoefte van grafimedia- en communicatiemedia bedrijven om praktische inzichten te krijgen in het produceren van crossmediale communicatiemiddelen. De training is bedoeld  voor directie en management van bedrijven in de grafimedia, uitgeverij, reclame en vormgeving en digitale producties.

Modulen

In deze praktische training combineren we vier introducerende met ondersteunende video’s en websites. 

Module 1: Communicatiemiddelen: naast een overzicht en vergelijking van belangrijkste communicatiemiddelen, is er aandacht voor veranderende posities van media (zenden wordt dialoog) en wat er komt kijken bij het ontwikkelen van websites en apps.

Module 2: Hoe organiseer ik projectmanagement? Mediaprojecten zijn vaak complex, omdat er vrijwel altijd meerdere vakdisciplines betrokken zijn. Dat stelt de nodige eisen aan de projectmanager.  Daarom besteden we aandacht aan het managen van projecten, het opstellen van een business case en het belang van een goed samenwerkend team. 

Module 3: Hoe verkoop ik projectmanagement van een mediaproject? Projectmanagement als dienst verkopen vergt het nodige van de organisatie in commercieel opzicht. Deze dienst zal breed bekend moeten worden en dat vraagt nieuwe methoden van marketing en verkoop. Deze module gaat daar op in.  

Module 4: Projectmanagement crossmedia als nieuw verdienmodel: hoe verdien je geld met je diensten? In deze modulen nemen we nieuwe business modellen onder de lopen, laten we een praktijkvoorbeeld zien en ga je zelf aan de slag met het opstellen van een verdienmodel voor uw business. 

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van deze training als voldaan is aan de eisen die gesteld worden: voldoen van de opdrachten en het schriftelijke examen met goed gevolg hebben afgesloten.

Algemene informatie

Je volgt vier bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lessen. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie, tijd voor het voorbereiden en maken van tentamens,werkstukken/ opdrachten.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.