Individuele Coaching

Coaching is een vorm van opleiden met maximale aandacht voor de mens. Coaching kan op alles betrekking hebben: vaardigheden, zelfvertrouwen, conflicten, samenwerking en persoonlijke groei. Coaching is vooral iemand in de spiegel laten kijken en hem/haar bewust maken van gedrag. De coach stelt vragen, wijst op oplossingen voor problemen, laat een andere aanpak zien, dwingt tot nadenken en vertelt ook de waarheid. Stivako heeft ruime ervaring met coaching van mensen die werken in de grafimedia en communicatiemedia bedrijfstak en helpt ook u op professionele wijze (weer) op weg!

Wat is het doel van coachen?

Het belangrijkste doel van coachen is natuurlijk dat de coachee zijn of haar doel haalt. Door de positieve begeleiding van een coach kunnen mensen op een positieve manier veranderen en zo naar het zelfgekozen doel werken. Als eerst zal de coach ervoor moeten zorgen dat het doel duidelijk wordt. De coach zal dus dieper in moeten gaan op het probleem zodat de coachee zich ook bewust wordt van het probleem. Nadat het probleem voor beide duidelijk is kan er worden nagedacht over de aanpak, wil je veranderen? of juist niet? Als de coachee gekozen heeft voor veranderen zal er actie worden ondernomen. De coach en coachee zullen dan samen gaan werken naar het vastgestelde doel.

Proefgesprek

U kunt een proefgesprek van 1-1,5 uur aanvragen, waarin u kunt ervaren wat coaching is en of het voor u een geschikte manier is om uzelf verder te ontwikkelen. Een proefgesprek kost slechts 60 euro (excl. BTW) en kunt u aanvragen door met ons contact op te nemen of via het contactformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@stivako.nl.

Testen en Loopbaanbegeleiding

De Stivako is geaccrediteerd voor het uitvoeren van testen. U kunt testen gebruiken voor de inzet, indiensttreding van nieuwe medewerkers of in het kader van loopbaanbegeleiding. De PPA-test ( Persoonlijke Profiel Analyse) is een instrument dat u ook voor uzelf als directeur of voor het managementteam kunt inzetten. Hiermee kunt u uw leidersschap versterken of meer uit uw team halen.

De verschillende activiteiten op dit terrein zijn:

  • Persoonlijke Profiel Ananlyse (PPA)
  • Teamanalyse
  • Taakanalyse
  • Loopbaanbegeleiding

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak voor een vijblijvend gesprek? Bel ons:  (0031) (0)638031052  of maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier.