Individuele Coaching

Coaching is een vorm van opleiden met maximale aandacht voor de mens. Coaching kan op alles betrekking hebben: vaardigheden, zelfvertrouwen, conflicten, samenwerking en persoonlijke groei. Coaching is vooral iemand in de spiegel laten kijken en hem/haar bewust maken van gedrag. De coach stelt vragen, wijst op oplossingen voor problemen, laat een andere aanpak zien, dwingt tot nadenken en vertelt ook de waarheid. Stivako heeft ruime ervaring met coaching van mensen die werken in de grafimedia en communicatiemedia bedrijfstak en helpt ook u op professionele wijze (weer) op weg!

Proefgesprek

U kunt een proefgesprek van 1-1,5 uur aanvragen, waarin u kunt ervaren wat coaching is en of het voor u een geschikte manier is om uzelf verder te ontwikkelen. Een proefgesprek kost slechts 60 euro (excl. BTW) en kunt u aanvragen door contact op te nemen met Eva Bouwman-van Gelder: 020-543 55 22 of via het contactformulier. Een proefgesprek vindt plaats in Amstelveen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Bouwman-van Gelder t 020 - 543 5670.

Testen en Loopbaanbegeleiding

De Stivako is geaccrediteerd voor het uitvoeren van testen. U kunt testen gebruiken voor de inzet, indiensttreding van nieuwe medewerkers of in het kader van loopbaanbegeleiding. De PPA-test ( Persoonlijke Profiel Analyse) is een instrument dat u ook voor uzelf als directeur of voor het managementteam kunt inzetten. Hiermee kunt u uw leidersschap versterken of meer uit uw team halen.

De verschillende activiteiten op dit terrein zijn:

  • Persoonlijke Profiel Ananlyse (PPA)
  • Teamanalyse
  • Taakanalyse
  • Loopbaanbegeleiding

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak voor een vijblijvend gesprek? Bel ons:  (0031) (0)638031052  of maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier.