Subsidies

Tijdelijk meer A&O Fonds subsidie!

Vanaf 1 mei 2020 heeft het A&O Fonds Grafimediabranche tijdelijk de eigen subsidieregeling van 40% naar 50% verhoogd. Met deze verhoging ondersteunt het A&O Fonds de bedrijven bij het toekomstproof houden van de organisatie. Bijvoorbeeld door medewerkers te activeren aan de slag te gaan met hun inzetbaarheid door scholing. En met de begeleiding van duurzame inzetbaarheidstrajecten.

Voorwaarden:

  • De verhoging naar 50% subsidie is ingegaan vanaf 1 mei 2020 en geldt tot 1 november 2020.
  • Het verhoogde subsidiepercentage geldt voor nieuwe en lopende trajecten. Afgesloten trajecten en opleidingen komen hiervoor niet in aanmerking.

Maak nú gebruik van deze mooie regeling en kom straks met je medewerkers sterker uit de coronacrisis. Bel of mail naar
(020) 543 56 70, info@stivako.nl. Of maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

 

A&O Fonds Grafimediabranche

Het A&O Fonds Grafimediabranche geeft subsidie op diverse opleidingen van Stivako. Werkgevers kunnen hierdoor subsidie verkrijgen op het gebied van scholing. Concreet betekent dit dat bedrijven voor hun werknemers tot 40% retour kunnen ontvangen op de gemaakte opleidingskosten of klik hier!.

Kijk bij de betreffende opleidingen of deze in een jaar in aanmerking komen voor subsidie van het  A&O Fonds Grafimediabranche.

Meer informatie over de subsidieregeling is te vinden op www.aenofondsgrafimedia.nl.

O&A fonds Zeefdruk & Sign Opleidings- & Arbeidsmarkt

De ZSO stimuleert het opleiden van de medewerkers in de branche door op veel cursussen een subsidie te verlenen.  Een overzicht van het aanbod van relevante cursussen is op deze website weergegeven. 
Voor niet genoemde opleidingen kan ook een aanvraag bij het fonds worden ingediend. Uiteindelijk beslist het bestuur of de opleiding gesubsidieerd wordt. De hoogte van de subsidie is mede afhankelijk van het soort opleiding en kan oplopen tot 50% van het cursusgeld.

Sinds 2005 beschikt de ZSO over een eigen O&A fonds. Z&S-O&A staat voor: Zeefdruk & Sign Opleidings- & Arbeidsmarkt fonds.

Meer informatie over de subsidieregeling is te vinden op de website van ZSO.