Klantgericht denken en handelen

Het werken aan hogere klanttevredenheid, en een betere klantbeleving levert uiteindelijk een hogere winst op voor uw bedrijf. En een hogere winst, wie wil dat nou niet? Sommige bedrijven doen dat heel goed en zijn daar bedreven in. Maar waar begin je?

Het belang van klanten voor uw bedrijf kent iedereen. De beleving die uw klant bij uw bedrijf heeft wordt bepaald door alle interactie van uw mensen met de klant: op alle mogelijke manieren en via alle kanalen. Van informatie door de nieuwsbrief, via uw website en een verkoop- of adviesgesprek tot bijvoorbeeld telefonische servicegesprekken of de muziek als iemand telefonisch even in de wacht staat. Maar ook via de medewerkers van de expeditie. Een prettig contact zorgt voor een betere klantbeleving en heeft invloed op de loyaliteit van klanten. En dus direct op uw omzet. Maar wat betekend dit voor uw organisatie?

Klanten doorlopen een aantal fasen op hun zogenoemde “customer journey”. Het doel is natuurlijk om in iedere fase het klantencontact waardevol te maken om zo de totale klantervaring te optimaliseren. Hoe creëer je die toegevoegde waarde? Door de 5 customer journey fasen te optimaliseren!

De 5 customer journey fasen

  • Fase 1 bewustzijn
  • Fase 2 oriëntatie
  • Fase 3 moment van aankoop
  • Fase 4 service en levering
  • Fase 5 nazorg en loyaliteit

 

De training klantgerichtheid bestaat uit:

  • 1 dagdeel coaching(4 uur) bij u in-company of bij op het bedrijf (meerkosten)
  • 1 dagdeel coaching (4 uur) op onze locatie te Schiphol-Rijk

Gratis extra: Boek, ik wil nu echt aan de slag met Marketing t.w.v. 25 euro

Waar, Wanneer en Kosten?

De training wordt op locatie gegeven. Maak een afspraak om de training te plannen.

Kosten bedragen € 595,- per deelnemer, het minimum aantal deelnemers is twee. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW