Marketing

Hoe kun je de klantwaarde vergroten met minder inspanning en minder fouten? Daar gaat het om in Marketing.
Marketing is nodig om de klant optimaal te bedienen, onderscheidend te zijn en zo voldoende werk te kunnen genereren! 
De marketing filosofie richt zich op het vergroten van de klantwaarde met minder inspanning, fouten, materiaal, energie, tijd en ruimte. In de Marketing training hebben wij het belang van (strategische) marketing verwerkt, maar ook het verbeteren van de verkoopactiviteiten naar de productie activiteiten binnen de interne organisatie. Het gaat niet om het verkopen om persen te vullen, maar om een efficiënte afstemming te bereiken tussen klantbehoeften, verkoopproces, ordervoorbereiding en het daadwerkelijke productieproces.
Marketing wordt op een zeer praktische manier benaderd. Geen eindeloze theorieën en dikke marketingplannen, maar praktische en herkenbare theorie afgestemd op de praktijk. Door praktijkopdrachten ga je aan de slag met marketing en streven we naar kleine, maar belangrijke, verbeterpunten en veel rendement voor de deelnemers. 

Modules

In de Marketing training worden vier modules behandeld:

  • Module 1: Introductie van marketing en Lean Marketing
  • Module 2: Customer experience
  • Module 3: Verkoopproces (SIPOC)
  • Module 4: Continu verbeteren met Kaizen

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van de training als je het examen of opdrachten voldoende hebt afgesloten. Indien je het examen en/of de opdrachten niet of onvoldoende voltooid krijg je een bewijs van deelname.

Studiebelasting

Je volgt 4 bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lessen. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie, tijd voor het voorbereiden en maken van tentamens, werkstukken en opdrachten.

Inschrijving

De training Lean marketing wordt incompany georganiseerd. Deelname op basis van open inschrijving op aanvraag.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.