Herhalingscursus Preventiemedewerker Grafimedia

De preventiemedewerker is een medewerker die een aantal specifieke taken rond Arbozorg in het bedrijf uitvoert. Hierbij speelt de webversie van de ARBO Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) een belangrijke rol. Deze ARBO RI&E is recent geheel vernieuwd. Bij bedrijven met minder dan 25 medewerkers kan de directeur de taken van de preventiemedewerker zelf uitvoeren, mits hij/zij daar voldoende kennis over bezit. Van bedrijven met meer dan 25 medewerkers wordt verwacht dat de directeur in overleg met de werknemers een officiële preventiemedewerker aanstelt. 

De preventiemedewerker (of de directeur) moet blijvend op zijn of haar taak berekend zijn en op de hoogte blijven van veranderingen. Daarom biedt Stivako in samenwerking met het Dienstencentrum een Herhalingscursus Preventiemedewerker aan!

Tijdens deze bijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van veranderingen m.b.t. de rol en functie van de Preventiemedewerker, de wijzigingen in de ARBO RI&E etc.

 

Studiebelasting/Toelating/Certificaat

Je volgt 1 bijeenkomst die plaats vindt tussen 16.00-19.00 uur. Om te kunnen deelnemen dient de deelnemer de cursus Preventiemedewerker Grafimedia in het verleden te hebben gevolgd.

U ontvangt bij deelname een Certificaat van Deelname waarmee uw Diploma Preventiemedewerker Grafimedia wordt verlengd.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.