Workshop FSC Handelsmerk-gebruik via SKH

Je kunt als certificaathouder niet zomaar gebruik maken van de duurzaam papier handelsmerken (FSC-logo, afkorting FSC, etc.). Daarvoor moet je toestemming hebben van je certificerende instelling. Die toestemming kun je vragen bij iedere toepassing van deze handelsmerken. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om als certificaathouder een beheersysteem voor keurmerkgebruik te implementeren waarmee zelf logogoedkeuringen kunnen worden verkregen.

Bij de workshop: Duurzaam papier handelsmerkgebruik wordt je geholpen met het opzetten van een beheersysteem voor keurmerkgebruik in overeenstemming met de eisen van de logostandaard.
Daarnaast wordt je getraind voor het zelfstandig beoordelen van het logogebruik. In deze cursus komen dus alle aspecten rond het gebruik van de handelsmerken aan bod.

Tot 2021 verzorgde Stivako deze opleiding voor de grafimedia sector. Vanaf december 2023 gaat de certificerende instantie SKH de workshop zelf verzorgen. Als u wilt deelnemen, neem dan contact op Johan Vlieger van SKH, telefoonnummer 0317 453425 of email: info@skh.nl.

 
   « Meer Nieuws...