Workshop Bedrijfswijzer (Interne analyse)

Altijd al aan de slag willen gaan met het verbeteren van uw organisatie, maar weet u niet waar u moet beginnen, of waar het meeste verbeterpotentieel ligt? Een heel herkenbaar probleem. U bent zeker niet de enige ondernemer met dit dilemma.

De workshop ‘Dat kan beter! Maar hoe?’ helpt u om de huidige stand van zaken rondom uw organisatie in kaart te brengen. Zo krijgt u een concreet beeld van waar u zich primair op kunt focussen om te verbeteren.

Dat doen we met behulp van de Bedrijfswijzertool. Een tool die op 10 ondernemersvelden laat zien hoe de vlag ervoor staat en waar ruimte voor verbetering ligt. Met andere woorden geeft deze workshop inzicht in de ondernemersvelden waarmee u nog meer rendement kunt behalen.

Inhoud workshop:

  • Ontwikkelingen die op u af komen als ondernemer
  • Het belang van continu veranderen & verbeteren
  • Bedrijfswijzer tool (toegang tot de tool + account)
  • Het invullen van 5 ondernemersvelden in de Bedrijfswijzer tool

Tijdens de workshop gaat u concreet aan de slag met de tool zodat u naar huis gaat met een eerste inzicht in uw verbeterpunten.

Waar, wanneer en kosten:

De workshop vind plaats bij Stivako. De workshop heeft en duur van 2-3 uur. Voor deze workshop is het noodzakelijk dat u uw eigen laptop mee neemt.

Deze workshop is op basis van open inschrijving, U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@stivako.nl.

Om u te stimuleren om aan de slag te gaan met het verbeteren van uw organisatie krijgt u nu de kans om deze workshop te volgen voor een éénmalig tarief, namelijk €195,- exclusief BTW.

Kalender

Momenteel zijn er geen data beschikbaar.