Schrijf nu in!

Veilig met gevaarlijke stoffen

De Arbowet verplicht werkgevers om hun personeel goed voor te lichten over het werk dat zij uitvoeren en over de daaraan verbonden veiligheids- en gezondheidsrisico's. Naast de voorlichting over de veiligheids- en gezondheidsrisico's in het bedrijf, dient de werkgever de werknemer ook te wijzen op de maatregelen die risico’s helpen voorkomen en beperken. Medewerkers zijn van hun kant verplicht om zelf ook actief bezig te zijn met veilig werken en het voorkomen van risico's.

De workshop “Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen in de praktijk” besteedt aandacht aan alle aspecten waar medewerkers mee in aanraking kunnen komen bij de omgang met gevaarlijke stoffen. Te denken hierbij valt aan de inkoop, opslag, gebruik en afvoer van gevaarlijke stoffen. De workshop is laagdrempelig en is geschikt voor alle medewerkers die hiermee te maken hebben. Deelnemers zijn na afsluiting van de workshop voldoende geïnstrueerd om veilig met gevaarlijke stoffen te kunnen werken. 

Inhoud workshop

Tijdens de workshop behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Arbowet en gevaarlijke stoffen
  • Verantwoordelijkheid werkgevers en werknemers
  • Inkoop van gevaarlijke stoffen
  • Opslag van gevaarlijke stoffen
  • Gebruik van gevaarlijke stoffen
  • Afvoer van gevaarlijke stoffen. 

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die te maken heeft of krijgt met gevaarlijke stoffen. Voor iedereen die zich bezig houdt met het inkopen, opslaan, gebruiken en afvoeren van gevaarlijke stoffen. 

Certificaat

Na afsluiten van de workshop ontvangt de deelnemer een certificaat. Dit certificaat is een persoonlijk bewijs van deelname. 

Waar, wanneer en kosten

Deze workshop wordt gegeven op aanvraag of Incompany. Voor data van deze workshop op open inschrijving georganiseerd, zie kalender of inschrijfformulier. 

De workshop vindt plaats bij Stivako op Schiphol-Rijk, van 16.00 tot 19.00 uur.

Kosten: € 149,-. excl. btw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stivako via 020-5435670 of e-mail: info@stivako.nlAanmeldingsformulier

Met dit inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor workshops bij Stivako.

 

Cursus gegevens

Startdatum 05-03-2020
Einddatum 05-03-2020
Soort workshop
Prijs € 149.00
Duur opleiding 1 dagdeel
Locatie Schiphol-Rijk
 

Gegevens deelnemer

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  
  

Bedrijfsgegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening


Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en ons privacy beleid, gaat u akkoord met de door u ingevoerde gegevens. U krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden, ons privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar.