Vacature docent Preventie medewerker

Stivako is een zelfstandige organisatie die opleidingen, trainingen en workshops verzorgt voor werknemers, ZP-ers en bedrijven in de creatieve- en communicatie sector, met name de grafimedia branche.

Door het vertrek van één van de docenten is er een vacature ontstaan voor een:

Docent Preventiemedewerker (m/v)


De cursus Preventiemedewerker bestaat uit 3 lessen van 3 uur en wordt in principe in de avonduren gegeven, in eerste instantie op de locatie van Stivako te Schiphol-Rijk.

Kennis en ervaring

Je beschikt over kennis over preventie in de Grafimedia of aanverwante sectoren. Je vindt het leuk om deze kennis over te dragen.  Je hebt relevante werkervaring, bijvoorbeeld als preventiemedewerker, Arbocoördinator of KAM-coördinator. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, en kunt goed schakelen tussen mensen uit verschillende lagen in de organisatie. Je bent bekend met de relevante Arbocatalogus, Arbo RI&E en wetgeving. Je interesse gaat hier naar uit en je volgt de actuele ontwikkelingen op de voet.

Je bent geduldig, kunt goed praten maar ook luisteren en inspelen op vragen van cursisten.

Omdat het hier een functie op oproepbasis betreft in de avonduren, is deze uitstekend te combineren met een functie elders.

Reageer

Als je interesse hebt, mail dan je motivatiebrief met cv uiterlijk 10 september naar info@stivako.nl, t.a.v. Eva Bouwman en Frank den Hartog.

Kijk voor meer informatie over Stivako en het opleidingsaanbod op de website www.stivako.nl

Heb je vragen, bel dan met 020-5435670.

 

 

 
   « Meer Nieuws...