Trainingen

Onze trainingen zijn er op gericht om jouw vaardigheden te trainen en capaciteiten uit te breiden op een bepaald terrein en/of specialisme. Bij trainingen ligt de nadruk op het ‘doen’ en ‘oefenen’ van opdrachten, met als doel jouw vaardigheden te versterken.

Wat kan je verwachten?

Een training is een reeks van bijeenkomsten, dit kan verschillen van 2 tot 8 bijeenkomsten en worden gegeven tussen 15.00-18.00 uur (tenzij anders aangegeven). Over het algemeen zijn onze deelnemers werkzaam in een bedrijf, naast het volgen van een training. Onze trainingen zijn hier op afgestemd. We proberen zo goed mogelijk in te spelen op de praktijksituatie door middel van praktische opdrachten en rollenspellen. Ook wissel je kennis uit met mensen die zich in dezelfde bedrijfssituatie bevinden. We trainingen je competenties (kennis, houding en vaardigheden) om zo jouw inzetbaarheid binnen het bedrijf te vergroten.

Docenten

Onze docenten zijn deskundigen uit het werkveld en weten precies wat er in het werkveld speelt.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van de training als je het examen of de eindopdracht voldoende hebt afgesloten. Indien je het examen niet of onvoldoende voltooid krijg je een bewijs van deelname.

Thema's trainingen

Onze trainingen zijn in de volgende thema’s gecategoriseerd:

  • Verkopen
  • Communicatie & Leidinggeven
  • Projectmatig werken
  • Calculeren
  • Preventiemedewerker 
  • Management training & assessment

Meer informatie?

Meer informatie over de specifieke trainingen vind je via de knoppen van het menu. Heeft u vragen? Bel ons: 020 – 543 56 70 of maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier.