Talent management

Talentmanagement is het proactief herkennen, stimuleren en verder ontwikkelen van talent. Het is een doorlopend proces waarbij samen met de medewerker wordt gekeken naar de aanwezige talenten, de persoonlijke ambities en interesses, en de kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf. 
Dit heeft een positieve uitwerking op het functioneren binnen de organisatie, maar ook op de intrinsieke motivatie van de medewerker. Dit opent voor een organisatie weer deuren naar groei en innovatie.  
Opleidingen zijn een belangrijk onderdeel van talentontwikkeling. Als u weet welke talenten u in 2017 wilt laten floreren, dan hebben wij een passen opleidingsaanbod voor uw medewerkers (en wellicht ook voor u!):

 • Staf en Kader Creatieve Industrie - Start: 10 januari 2017
  De Staf & Kader opleiding Creatieve Industrie richt zich op medewerkers die werken in een grafimediabedrijf, reclamebureau, in de vormgeving of game industrie. Medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen bedrijf. Het lespakket van de opleiding bestaat uit klassikale lessen, praktische games, trainingen en (individuele) opdrachten. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.  
 • Management & Marketing creatieve industrie - Start: 1 februari 2017
  Wat moet je allemaal in huis hebben om een goede manager te zijn? Naast vakkennis moet je ook mensen kunnen aansturen, motiveren, de juiste beslissingen kunnen nemen, goed kunnen communiceren en inzicht hebben in bedrijfsprocessen. Deze opleiding stoomt je klaar voor een functie op leidinggevend niveau. De opleiding bestaat uit een basisdeel en de specialisatie management of marketing. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.
 • KAM Coördinator - Start: 8 maart 2017
  Ben jij binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor de kwaliteit-, arbo- en milieucoördinatie? Speciaal voor iedereen die praktische kennis wil vergaderen over kwaliteit, arbo en milieu is de opleiding KAM-Coördinator in het leven geroepen. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.
 • Projectmanager Creatieve Industrie - Start: 9 maart 2017
  Boeiende wereld die van de creatieve industrie: video, internet, drukwerk, apps, social media, games. Nog interessanter is het om voor klanten projectmatig een creatief communicatieproduct te realiseren. Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van bedrijven in de grafimedia, uitgeverij, reclame en vormgeving en digitale producties. Met kennis over diverse media, nieuwe marketing en met creatieve, commerciële en projectmanagementvaardigheden word jij die veelgevraagde projectmanager! Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 020 - 543 56 70.

 
   « Meer Nieuws...