Opleiding Staf & Kader start op 6 september 2016!

De Staf & Kader opleiding is misschien wel de bekendste opleiding van Stivako. Deze opleiding legt een brede basis op het gebied van de processen binnen uw bedrijf zoals Kwaliteit, Arbo en Milieu, LEAN, bedrijfsmanagement, maar richt zich ook op de ontwikkeling van de verkoop, communicatieve en sociale vaardigheden van uw medewerker.

In het najaar 2016 gaat de opleiding weer van start. De opleiding is gedurende dit najaar nog met subsidie via het sectorplan te volgen. De regeling loopt per 31 december 2016 af. De lessen tot en met december komen nog voor subsidie in aanmerking.

Het A&O Fonds Grafimediabranche heeft succesvol een sectorplan ingediend. Werkgevers kunnen hierdoor subsidie verkrijgen op het gebied van scholing. Dankzij het sectorplan kunnen leden van het KVGO, NDP en VRN, die bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche, 40% van de totale scholingskosten retour ontvangen. In dit geval moet u op de helft van deze subsidie rekenen. Niet leden, die niet bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche kunnen door het sectorplan 15% van de scholingskosten retour ontvangen.

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding!

Neem voor meer informatie contact op met Stivako via het contactformulier

 
   « Meer Nieuws...