Studenten incompany opleiding Em. de Jong geslaagd!

Naast deelname aan de Stivako-opleidingen met open inschrijving kiezen grafimedia bedrijven er ook voor medewerkers op te leiden via een incompany opleiding. Vijf van zulke talenten rondden onlangs de opleiding COVA (Commerciële Opleiding Verkoop en Advies) succesvol af. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij E.M de Jong in Baarle-Nassau ontvingen ze het welverdiende diploma.

De felicitaties waren voor: Pim Nees, Lucas Duijneveld, Gino van Schaik, Brent Soentken en Robin van Zeeburg. Ze begonnen begin dit jaar de praktijkgerichte opleiding in Baarle Nassau. Daarbij leerden zij gedurende 11 dagdelen de in en outs van Commerciële vaardigheden en communicatie, Project management, Interne processen, Technologische ontwikkelingen en Time management. Via het online platform gingen ze aan de slag met de theorie. De vakken Probleemoplossend denken en Schrijfvaardigheid werden zelfstandig via het platform afgerond. Voor de zomer vond het examen plaats.

 Op de foto ook Manager Account & Operations Peter Maas en Teamleider Sonja Mertens en Stivako directeur Frank den Hartog

Praktijk gericht omlijst door een theoretisch kader
Een belangrijk deel van de opleiding speelde zich af bij de werkgever op de werkvloer. Zowel bij het onderdeel Interne processen, met daarbij de focus op Lean werken en Kwaliteitszorg werden praktijk opdrachten afgerond. Daarnaast werd door de groep een project afgerond gericht op een concrete probleemstelling uit de eigen organisatie. Hierin werd de opgedane kennis direct toegepast. In alle Stivako opleidingen wordt ingezoomd op concrete situaties bij de bedrijven waar de Stivako studenten werken. 

Door deze opleiding hebben de studenten niet alleen gewerkt aan het vergroten van hun eigen competenties maar ook aan het verbeteren van de slagkracht van hun bedrijf.

 
   « Meer Nieuws...