Stivako projectleider nieuw EKFIPLUS- project

Stivako heeft afgelopen maart het EKFI PLUS project ingediend in het kader van het Europese Erasmus+ programma. En het voorstel is goedgekeurd. Het project “Innovatie door samenwerking” heeft tot doel de ontwikkeling van nieuw innovatief leermateriaal voor onderwijs en opleiding te verbeteren. Het project zal het bestaande EKFI-platform (ekfi.eu) uitbreiden en functies toevoegen die de ontwikkeling van leermateriaal ondersteunen. Op deze manier draagt het bij aan het versterken van internationale samenwerking tussen docenten en het benutten van elkaars competenties in plaats van alleen ontwikkelen en gericht op de eigen (school)situatie: Innoveren door samenwerken. Het biedt ook de mogelijkheid om docenten in Europa te benaderen en hen uit te nodigen om tijdens dit nieuwe project gebruik te maken van het EKFI-platform en de
resultaten die in dit project worden ontwikkeld. Dit biedt de mogelijkheid om het bestaande platform indien nodig te verbeteren op basis van meer gebruik en dus meer gebruikerservaringen.

Doelstellingen:
Het hoofddoel van "Innovatie door samenwerking" is om ontwikkelaars, docenten en wetenschappers uit verschillende Europese landen samen te brengen die gezamenlijk zullen werken aan het ontwikkelen en schrijven van het leermateriaal op Europees/Internationaal niveau.

Dit project is een samenwerking tussen MBO, HBO en universiteiten en werkgeversorganisaties in 5 landen in de EU.

 
   « Meer Nieuws...