Stivako innoveert. U ook?

Bij Stivako zien we dat een aantal bedrijven sterk investeert in innovatie. Competenties gericht op nieuwe taken worden belangrijk. Deze bedrijven helpen hun medewerkers nieuwe kennis, vaardigheden en attitudes te verwerven. Veelal via incompany opleidingen.
 
Ook binnen Stivako zijn we volop bezig met innovatie. Zo zijn er onze nieuwe opleidingen op het terrein van Informatiebeveiliging. Ook de COVA-opleiding is geschikt gemaakt voor de verkoop-buitendienst en het ordermanagement van de toekomst. Zo is Stivako een Europees samenwerkingsproject gestart om de nieuwe competenties voor de toekomst vast te stellen, het z.g. Thrive!-project. Zie de projectwebsite voor meer informatie.
 
Ondernemersvaardigheden, creativiteit en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden. De markt ontwikkelt snel, de afnemers vragen andere zaken dus management en medewerkers van de bedrijven veranderen mee! Zodat zij snel kunnen reageren op de veranderende situatie.
 

Bent u als medewerker toekomst-proof? Is uw bedrijf toekomst-proof?

 
Indien u meer wilt weten over uw eigen situatie neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of kom op onze open dag in Schiphol-Rijk op woensdag 12 juli of op dinsdag 5 september 2017 van 14.00 uur tot 19.30 uur. Geef vooraf even door als u langs komt. Dan plannen we de tijd voor u in.
 
Bezoekadres: Boeingavenue 207, 1119 PD Schiphol-Rijk. Telefoonnummer: 020 5435670.
 
   « Meer Nieuws...