Stivako gaat weer starten met opleiden!

In de periode van 15 maart tot 31 mei 2020 heeft Stivako, gezien de uitbraak van het Corona-virus het verzorgen van opleidingen tijdelijk stopgezet.
 
We hebben deze periode gebruikt om aanvullende noodzakelijke maatregelen te treffen die het mogelijk maken om onze activiteiten weer veilig op te kunnen starten. Daarnaast zijn we vanaf medio maart met veel van onze cursisten over de ontstane situatie in gesprek gegaan en hebben waar nodig oplossingen bedacht.

Met ingang van 1 juni starten we weer!

Op basis van het overheidsbeleid hebben we besloten om maandag 1 juni 2020 onze opleidingen weer op te gaan starten. We doen dit in aangepaste vorm, met als belangrijkste doel de veiligheid van zowel cursisten als onze eigen medewerkers. Uitgangspunt hierbij is een zorgvuldig samengesteld en weloverwogen protocol, aan de hand waarvan onze opleidingen zullen worden gegeven.
 
Vanaf het moment dat cursisten onze opleidingslocatie betreden tot en met het moment dat ze na het examen de trainingslocatie weer verlaten hanteren we dit protocol. Op deze wijze kunnen we onze opleidingen en examens op een veilige wijze verzorgen. 
We zijn er van overtuigd dat met deze aangepaste vorm, in combinatie met het terugbrengen  van het maximum aantal cursisten per opleiding, onze opleidingen weer veilig hervat kunnen worden.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@stivako.nl of bel: 020 5435670.

 
   « Meer Nieuws...