Start opleiding Management en Marketing en KAM-coordinator, voorjaar 2016

Management en Marketing Creatieve Industrie, start 8 maart 2016

De  opleiding Management en Marketing Creatieve Industrie is een van de bekendste opleidingen van Stivako. Deze opleiding legt een brede basis op het gebied van de processen binnen uw bedrijf zoals bedrijfskunde

( management ) en marketing, maar richt zich ook op de  persoonlijke ontwikkeling van de medewerker.

Op 8 maart 2016 gaat de opleiding van start. De opleiding bestaat uit ca. 30 bijeenkomsten, zowel klassikaal als het deelnemen aan games en trainingen. Het diploma wordt erkend door de Koninklijke KVGO.

De opleiding Management en Marketing Creatieve Industrie is een vervolg opleiding na de Staf en Kader opleiding of MBO-niveau 4, bedoeld voor iedereen die een brede basis wil leggen voor een (toekomstige) leidinggevende functie op hogerkaderniveau of diegenen die effectiever willen werken in een middenkader of staffunctie.

Werkgevers kunnen subsidie krijgen op deze opleiding via het A&O Fonds Grafimediabranche. Dit betekent dat bedrijven voor hun werknemers tot 40% retour kunnen ontvangen op de gemaakte opleidingskosten. 

U kunt online inschrijven voor de opleiding.

 

KAM COORDINATOR, start 9 maart 2016

Bedrijven moeten steeds concurrerender zijn. De productieorganisatie moet daarvoor als een soepele machine draaien.  Hiervoor moet de kwaliteit, arbo en mileu op orde zijn. Risico’s worden dan beheerst! Een KAM-coördinator is bij uitstek dé persoon die het beleid rondom kwaliteit, arbo en milieu vormgeeft en bewaakt.
Samen met het Dienstencentrum heeft Stivako een opleiding KAM-coördinator ontwikkeld. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld om de kennis van uw medewerkers te vergroten zodat zij het geleerde direct in het bedrijf kunnen toepassen. De opleiding KAM-coördinator bestaat uit drie onderdelen die ook als zelfstandige cursus gevolgd kunnen worden.

Voor de inhoud van de cursus verwijzen wij u naar onze website.

De kosten voor deze opleiding bedragen € 1.995,- inclusief examen. De losse modules kwaliteit, arbo en milieu zijn te volgen ad € 745,- per modele. Alle bedragen excl. btw. Heeft u eerder een module gevolgd, dan kunt u hiervoor mogelijk vrijstelling krijgen.

 

 
   « Meer Nieuws...