Start cursus preventie medewerker in november

Elke ondernemer dient binnen het bedrijf een preventiemedewerker aan te stellen. Een preventiemedewerker houdt zich bezig met de dagelijkse gezondheid en veiligheid binnen het bedrijf. Eén van de wettelijke taken is het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). Hij/zij moet voldoende deskundig en ervaren zijn om deze taken uit te voeren.  
Na de wijzigingen in de ARBO RI&E grafimedia heeft Stivako de cursus preventiemedewerker verder ontwikkeld en waar nodig aangepast. Voor het einde van het jaar start nog een keer deze cursus die bestaat uit 3 informatieve workshops.
 
Weet ú precies wat u moet doen en wat er van u verlangd wordt?
 
De 3 dagdelen van de cursus preventiemedewerker worden gegeven bij Stivako, Schiphol-Rijk en start op donderdag 21 november 2019, van 16.00 uur tot 19.00 uur. Examen vindt plaats op een nader te bepalen datum.
 
Wat kost het en wat levert het u op? Na deelname en een positief examenresultaat, ontvangt u het diploma Preventiemedewerker. Is uw bedrijf lid van het KVGO, dan levert uw deelname extra voordeel op: € 835,- KVGO ledenprijs═ż € 920,- prijs voor niet KVGO leden.
Schrijf snel in, klik hier.
 
 
 
   « Meer Nieuws...