Start cursus Preventie-medewerker en FSC

Preventiemedewerker

Elke ondernemer dient binnen het bedrijf een preventiemedewerker aan te stellen. Een preventiemedewerker houdt zich bezig met de gezondheid en veiligheid binnen het bedrijf. Eén van de wettelijke taken is het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). Hij/zij moet voldoende deskundig en ervaren zijn om deze taken uit te voeren.

Na de wijzigingen in de ARBO RI&E grafimedia heeft Stivako de cursus preventiemedewerker verder ontwikkeld en waar nodig aangepast.

De 3 dagdelen van de cursus preventiemedewerker worden gegeven bij Stivako, Schiphol-Rijk en start op 22 juni 2020, van 16.00 uur tot 19.00 uur. Examen vindt plaats op een nader te bepalen datum. Na deelname en een positief examenresultaat, ontvangt u het diploma Preventiemedewerker. Is uw bedrijf lid van het KVGO, dan levert uw deelname extra voordeel op: € 835,- KVGO ledenprijs; € 920,- prijs voor niet KVGO leden.

FSC® Handelsmerkgebruik

Je kunt als FSC certificaathouder niet zomaar gebruik maken van de FSC handelsmerken (FSC-logo, afkorting FSC, etc.). Daarvoor moet je toestemming hebben van je certificerende instelling. Die toestemming kun je vragen bij iedere toepassing van de FSC handelsmerken. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om als certificaathouder een beheersysteem voor keurmerkgebruik te implementeren waarmee zelf logogoedkeuringen kunnen worden verkregen. Bij de workshop FSC handelsmerkgebruik wordt je geholpen met het opzetten van een beheersysteem voor keurmerkgebruik in overeenstemming met de eisen van de FSC logostandaard. Daarnaast wordt je getraind voor het zelfstandig beoordelen van FSC logogebruik. In deze cursus komen dus alle aspecten rond het gebruik van de FSC handelsmerken aan bod.

De cursus wordt afgesloten met een examen dat onder auspiciën van de certificerende instelling SKH B.V. wordt afgenomen. Kosten: € 320,- per persoon en inclusief examen

 
   « Meer Nieuws...