Nog snel inschrijven: Staf en Kader start in mei!

De Staf & Kader opleiding Creatieve Industrie richt zich op medewerkers die werken in een SIGN of grafimediabedrijf, reclamebureau, in de vormgeving en in andere bedrijven die behoren tot de communicatiemedia industrie. De opleiding is bedoeld voor medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider en ordermanager..

10 Modules

De opleiding Staf en Kader bestaat uit 10 modules die online en/of klassikaal gegeven worden. Onderwerpen zijn onder andere: Sociale en Persoonlijke Vaardigheden, Kostprijs en Calculatie, Productie-beheersing & Lean Management, Project-management, Marketing & Verkoop, Kwaliteit, Arbo & Milieu, Bedrijfskunde.

Het lesprogramma van de opleiding bestaat uit een afgewogen aanbod van onderwerpen die relevant zijn voor medewerkers binnen een communicatiemedia bedrijf. Na afronding van de opleiding heb je brede en stevige kennisbasis waar je voor de nabije toekomst uit kunt putten. 

Inschrijven

Klik hier om naar www.stivalo.nl / Staf en Kader opleiding te gaan. Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Voor meer informatie stuur een mail naar info@stivako.nl.

Andere opleidingen

Stivako heeft een scala aan opleidingen en trainingen die zij aanbiedt via open inschrijving maar vooral ook incompany, zoals de training Communiceren en leidinggeven en opleidingen zoals Projectmanager Creatieve Industrie etc. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er op de website geen kalenderblok of datum vermeld, neem dan contact met ons voor meer informatie: info@stivako.nl. Op dit moment is er veel vraag naar de opleiding Ordermanager van de toekomst. Deze wordt vaak incompany gegeven, afgestemd op de specifieke behoeften binnen het bedrijf. De functies op het bedrijfskantoor staan sterk onder druk door de vele veranderingen. Is dit ook bij u het geval?

Neem dan contact met ons op: info@stivako.nl. Bellen kan ook: (0031) (0)638031052

 
   « Meer Nieuws...