Staf & Kader cursisten presenteren toekomstvisie grafimedia

In het kader van het vak Projectmanagement van de opleiding Staf & Kader Creatieve Industrie, kregen de cursisten in het voorjaar van 2017 de opdracht om een presentatie voor te bereiden en een spel te ontwikkelen over de aspecten van de noodzakelijke transitie van grafische bedrijven. 

Bij deze presentatie op 12 september jl. waren de directies van de bedrijven van de cursisten aanwezig, de directie van Stivako, de docent en coördinator. Tevens schreven de cursisten hun bevindingen in een artikel dat in het novembernummer van het blad Graficus verschijnt. 

Een aantal interessante bevindingen willen wij alvast met u delen: door de krachten en specialismen te bundelen, zal het mogelijk zijn voor bedrijven om zich sterker in de markt te positioneren. De cursisten onderzochten dat samenwerking in de vorm van een coöperatie een eeuwenoude bedrijfsvorm is die uitstekend past in onze markt. De nieuwe bundeling aan kennis en de grotere capaciteit maakt bedrijven bijvoorbeeld in staat om mee te dingen naar grotere projecten. 

Nieuwsgierig geworden? Lees het volledige artikel in de Graficus vanaf 7 november.

 
   « Meer Nieuws...