Skype meeting EKFI-project: creeren van een uitwisselingsplatform om de uitwisseling van leer- / onderzoeksmateriaal te vergemakkelijken.

Het EKFI-project heeft eind januari 2021een extra online partnerbijeenkomst georganiseerd.

De centrale onderwerpen van de partnerbijeenkomst waren:

  • rapportage over de status van Covid 19 en de effecten op de projectactiviteiten per land.
  • presentatie van de applicaties van het EKFI-platform. Discussie over de testresultaten en voorgestelde aanpassingen om de technische opbouw van de applicatie te voltooien.
  • het uploaden van leermateriaal op het platform van de partners en andere instellingen.
  • disseminatie- en impactactiviteiten in de afgelopen periode oktober 2020 t / m februari 2021 en de activiteiten in de komende periode t / m april 2021. In april staat een nieuwe online meeting gepland.
  • aanpassing van de datum van de volgende partnerbijeenkomst in Barcelona en het vermenigvuldigingsevenement in Thallin.

Het doel van het EKFI-project is om een ​​uitwisselingsplatform te creëren, om innovatief leer- / onderzoeksmateriaal te faciliteren, om de competentie (gebruikers) behoeften in kaart te brengen en deze te matchen met bestaande leer- / onderzoeksmodule (s) op het webgebaseerde platform. Het Uitwisselingsplatform kan worden toegepast voor de projectdoelgroepen: instellingen voor beroepsonderwijs en hoger onderwijs, MKB, brancheorganisaties, anderen in de Culturele & Creatieve Industrieën (CCI).

Partners

Het samenwerkingsverband bestaat uit partners uit het mbo-onderwijs op initieel niveau en hoger / academisch onderwijs en een ICT-bedrijf om het platform te realiseren als internettoepassing.

Meer informatie?

Bezoek de projectwebsite: www.ekfi-project.com.

 
   « Meer Nieuws...