Regionale opleiding Preventie-medewerker

Stivako heeft in de afgelopen periode de opleiding preventiemedewerker op diverse regionale locaties georganiseerd. Zoals u weet, moet ieder bedrijf een preventiemedewerker hebben die zich bezig houdt met Arbo en veiligheid. Diverse bedrijven hebben zich beschikbaar gesteld om de opleiding op hun eigen locatie te organiseren. Dat beviel voor beiden (de bedrijven als de cursisten) erg goed en er was veel belangstelling om deel te nemen aan de opleiding. Mede door de kortere duur van de opleiding (aangezien de drie modules op anderhalf dag waren gepland) en de korte reistijd voor de deelnemers was er ook minder impact op de dagelijks activiteiten. Er werd veel kennis en ervaring uitgewisseld en waren de cursisten in de gelegenheid om een kijkje te nemen in de bedrijfsprocessen van het gastbedrijf en mee te denken aan verbeterideeën voor het gastbedrijf.

In Noord Nederland heeft de opleiding plaats gevonden bij Zalsman Groningen B.V.. Zalsman Groningen Media is gespecialiseerd in offset- en digitale druk, web-to-print oplossingen, ware-housing en logistiek. In regio oost Nederland zijn wij te gast geweest bij Print2pack B.V..Het bedrijf specialiseert zich in packaging en print. Van een brochure met een gepersonaliseerde boodschap tot een doos met een bijzondere vorm. En onlangs was de laatste regionale opleiding bij de Persgroep Printing Best B.V. in het zuiden. De Persgroep Printing Best is een krantendrukkerij en is onderdeel van de Persgroep Nederland.  

Namens Stivako willen wij de gastbedrijven ook bedanken voor hun beschikbaarheid.   

Bent u geïnteresseerd in de opleiding of wilt u de opleiding op eigen locatie organiseren met meerdere deelnemers? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

 
   « Meer Nieuws...