Ordermanager van de toekomst

18 september start: Commerciele Opleiding Verkoop & Advies
 
De schakel zijn tussen de verkoop en de productie is een geweldig vak. Je bezorgt je klanten een mooi product of een dienst door de coordinatie te regelen tussen klant, verkoop en de productie en leverancier. De ordermanager van de toekomst heeft een zeer breed takenpakket en kent naast drukwerk ook de belangrijkste aspecten van andere media. De tijd dat alleen technische kennis voldoende was ligt ver achter ons. Ook communicatieve en commerciële vaardigheden, planning en projectmanagement zijn essentiele elementen binnen de functie van ordermanager. Je leert naast commerciele vaardigheden ook de cross media kennen, interne processen beheren en verbeteren en de in en outs van projectmanagement. Daarnaast spelen persoonlijke vaardigheden, communicatie vaardigheden en oplossend denken binnen deze opleiding een rol.

Waarom juist deze commerciele opleiding?

Deze commerciële opleiding richt zich geheel op de veranderde rol van het ordermanagement in het grafimedia bedrijf. De belangrijkste element van het werken als een toekomst bestendige ordermanager komen in deze opleiding aan bod. De klant vraagt om nieuw elan!
De geleerde competenties (kennis, houding en vaardigheden) kunnen direct in de praktijk worden toegepast.
 
Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

• Klanten & Commerciële Vaardigheden: customer experience en customer journey; pro-actief klantencontact; psychologie van de klant: effectief omgaan met typen klanten; klachtenafhandeling; commerciële vaardigheden voor binnendienst.
• Kennis van Cross Media: veranderend mediagebruik door klanten: welke media? Apps; websites; video en TV; vloggen/bloggen; social media; print; variabele data printing; mobile devices.
• Interne processen: workflowmanagement; kwaliteitsmanagement; lean-management.
• Projectmanagement: project beheer; opstellen plan van aanpak; PID-Business case opzetten; canvas modelling; time management/zelfmanagement.
• Zelfwerkzaamheid buiten de contactmomenten: individuele pitch; schrijfvaardigheid; probleem oplossend denken; kosten en opbrengsten.

Studiebelasting

Je volgt 12 bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lessen. Naast de vakken/lessen moet je rekening houden met een studiebelasting door middel van zelfstudie, het maken van opdrachten en het voorbereiden van tentamens. Het examen bestaat uit een eindopdracht.

Subsidie

Op deze opleiding is tot 30% subsidie te verkrijgen. Kijk voor de voorwaarden op www.aenfondsgrafimedia.nl.

Erkenning diploma

Het diploma dat je behaald bij deze opleiding wordt erkend door de werkgeversorganisatie Koninklijke KVGO.
 
Bel voor vrijblijvend opleidingsadvies naar 020-5435670. In schrijven? Klik dan hier!
 
   « Meer Nieuws...