Opleidingen met subsidie A en O Fonds Grafimedia

Voor de onderstaande opleidingen kan dit jaar nog tot 40% subsidie verkregen worden op de gemaakte opleidingskosten. Meer informatie is te vinden op www.aenofondsgrafimedia.nl.
 

Staf en Kader Creatieve Industie - Start: 6 september 2016

De Staf & Kader opleiding Creatieve Industrie richt zich op medewerkers die werken in een grafimediabedrijf, reclamebureau, in de vormgeving of game industrie. Medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen bedrijf. Het lespakket van de opleiding bestaat uit klassikale lessen, praktische games, trainingen en (individuele) opdrachten. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.  


KAM Coordinator - Start: 7 september 2016

Ben jij binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor de kwaliteit-, arbo- en milieucoördinatie? Speciaal voor iedereen die praktische kennis wil vergaderen over kwaliteit, arbo en mileu is de opleiding KAM-Coördinator in het leven geroepen. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.
 

Management & Marketing creatieve industrie - Start: 13 september 2016

Wat moet je allemaal in huis hebben om een goede manager te zijn? Naast vakkennis moet je ook mensen kunnen aansturen, motiveren, de juiste beslissingen kunnen nemen, goed kunnen communiceren en inzicht hebben in bedrijfsprocessen. Deze opleiding stoomt je klaar voor een functie op leidinggevend niveau. De opleiding bestaat uit een basisdeel en de specialisatie management of marketing. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.
 

Communiceren & Leidinggeven - Start: 15 september 2016

Mensen maken het verschil in jouw bedrijf! Het blijkt dat succesvolle ondernemingen meer aandacht besteden aan het aansturen van hun medewerkers en het creëren van een goede werkcultuur. Bij die bedrijven staat leidinggeven hoog op de agenda van het management. Meer rendement uit jouw leidinggeven. Leidinggeven is verantwoordelijkheid nemen voor mensen en het bedrijf. Het is meer dan iemand vertellen wat hij of zij moet doen. Goed communiceren is daarbij een voorwaarde. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.


Projectmanager Creatieve Industrie - Start: 21 september 2016

Boeiende wereld die van de creatieve industrie: video, internet, drukwerk, apps, social media, games. Nog interessanter is het om voor klanten projectmatig een creatief communicatieproduct te realiseren. Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van bedrijven in de grafimedia, uitgeverij, reclame en vormgeving en digitale producties. Met kennis over diverse media, nieuwe marketing en met creatieve, commerciële en projectmanagementvaardigheden word jij die veelgevraagde projectmanager! Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.
 

Meer informatie?


Nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is:  020 – 543 56 70.
 
   « Meer Nieuws...