Opleidingen

Onze opleidingen zijn er op gericht om je klaar te stomen voor een (toekomstig) beroep in de creatieve industrie. Een opleiding is een bewuste stap in je loopbaan. Klik hier voor ons aanbod.

Wat kan je verwachten?

Onze opleidingen zijn verschillend in duur: van 3 maanden tot 1,5 jaar. Over het algemeen zijn onze studenten werkzaam in een bedrijf naast het volgen van een opleiding. Onze opleidingen zijn hier op afgestemd. Je zal ongeveer een dagdeel per week naar school gaan (\'s avonds tussen 18.00-21.00 uur of in het weekend tussen 9.30-12.30 uur of 13.00-16.00 uur). Ons lesaanbod is er op gericht je competenties (kennis, houding en vaardigheden) te versterken om zo jouw inzetbaarheid binnen het bedrijf en/of het werkveld te vergroten. De vakken zijn praktisch en spelen zo goed mogelijk in op jouw praktijksituatie. Ook zal je opdrachten binnen het bedrijf uitvoeren om de vertaling van theorie naar praktijk zo goed mogelijk te maken.

Docenten

Onze docenten zijn deskundigen uit het werkveld en weten precies wat er in het werkveld speelt.

Diploma

Je ontvangt een diploma als je de examens en opdrachten van de opleiding voldoende hebt afgesloten. De examens en opdrachten zijn sterk afhankelijk van het karakter van de opleiding of het gevolgde vak. Onze verkoopopleiding wordt bijvoorbeeld afgesloten met een verkoopgesprek, maar het vak bedrijfskunde wordt getoetst door middel van een schriftelijk examen. Ook zijn onze opleidingen verschillend in niveau en worden erkend door de Koninklijke KVGO.

Opleidingsaanbod

Ons opleidingsaanbod bestaat uit:

  • Projectmanager Creatieve Industrie
  • Management & Marketing
  • Staf & Kader
  • Commerciële Opleiding Verkoop & Advies
  • Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM)
  • Introductie Grafimedia

Meer informatie?

Meer informatie over de specifieke opleidingen vind je via de knoppen van het menu.

Heeft u vragen of wilt u een studiegids of meer informatie aanvragen? Bel ons: 020 543 56 70 of maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier