Open dag Stivako op 5 september 2017

Ook dit jaar weer Stivako-open dagen! Op 5 september 2017 van 14.00-19.30 uur kunt u binnenlopen bij Stivako in Schiphol-Rijk. 

Tijdens de open dag kunt u al uw vragen stellen over de mate waarin u toekomst-proof bent en kunnen we u alles vertellen over onze opleidingen, trainingen en workshops.

Bent u werknemer?

Dan kunnen wij U vrijblijvend advies geven over uw loopbaan. Welke opleiding past het beste bij uw mogelijkheden en ambities. Welke subsidie mogelijkheden zijn er?

Bent u ondernemer of komt u vanuit een bedrijf?

Met u kunnen we bekijken welke kennis en vaardigheden het meest geschikt zijn om de opleidingsbehoeften in uw bedrijf in te vullen. Dit kan zowel door middel van een opleiding met open inschrijving als door middel van een op maat gemaakte incompany-opleiding.

Subsidie 

Het A&O Fonds Grafimediabranche stimuleert opleidingen waaronder ook vele Stivako opleidingen en trainingen. Werkgevers kunnen subsidie krijgen op het gebied van scholing. Leden van het KVGO en anderen die bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche, kunnen tot 30% van de scholingskosten retour ontvangen.

Kom vrijblijvend langs en kijk welke mogelijkheden er voor u zijn!

Adres

U kunt ook vooraf even doorgeven als u langs komt. Dan plannen we de tijd voor u in.
 
Bezoekadres: Boeingavenue 207, 1119 PD Schiphol-Rijk. Telefoonnummer: 020 5435670.

 

 
   « Meer Nieuws...