Nieuwe ESF-subsidie beschikbaar voor duurzame inzetbaarheid!

Vanaf 25 juni a.s. kunnen bedrijven subsidie aanvragen indienen voor advies ter bevordering van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Staat duurzame inzetbaarheid op uw agenda en verlaagd een financiële steun de drempel om écht aan de slag te gaan? Neem dan contact op om de mogelijkheden door te spreken en een aanvraag voor te bereiden.

ESF subsidie kan aangevraagd worden voor diverse projecten, bijvoorbeeld het (her)inrichten van het bedrijfskantoor om competenties, taken en verantwoordelijkheden van de ordermanager beter af te stemmen op de toekomst. Maar ook Persoonlijke Profile Analyses, teamtrainingen en persoonlijke ontwikkelplannen naar duurzame inzetbaarheid. Zolang het past binnen de thema’s:  bevorderen van vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling, een sociale werkomgeving of bijvoorbeeld flexibele werkvormen

Het aan te vragen project kan ingediend worden tussen 25 en 29 juni en mag een omvang hebben van € 12.000 tot € 25.000, waarvan de subsidie 50% bedraagt.

Binnen Stivako kennen we de voorwaarden waar het project aan moet voldoen en hebben wij de ervaring voor het aanvragen van een ESF-project. Trouwens zelf hebben we al eens gebruik gemaakt van deze subsidie!

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken: 020 5435690.

 
   « Meer Nieuws...