Niet met twee vingers in de neus

Binnen Stivako vinden we het ontzettend belangrijk om na afloop van elke opleiding(smodule) te evalueren hoe de ervaringen zijn geweest van onze cursisten. Maar soms nemen cursisten ook de moeite om ons een persoonlijk berichtje te sturen om ons te bedanken en aan te geven waarom ze zo tevreden zijn. Wij zijn daar natuurlijk erg trots op en willen deze hartverwarmende reacties dan ook bij deze graag met u delen.


Patrick Vergeer (management & marketing, 2015) “Het heeft me meer inspanning gekost dan van te voren verwacht en misschien heb ik het wel een beetje onderschat, maar door de juiste begeleiding, advies, hulp en vooral veel inzet heb ik deze opleiding afgerond met een prima cijferlijst waar ik trots op ben!”
Peter Maas (staf & kader, 2015): Over het vak Bedrijfskunde: “Van harte gefeliciteerd met deze leraar, de heer John Koekenbier. Wat een fantastische les! Dit is gemotiveerd, boeiend en interactief theorie uitleggen toegespitst op de praktijk. Wat heerlijk om zo les te krijgen na een dag gewerkt te hebben.”
Kevin van Breemen (staf & kader, 2015): Over het vak Kwaliteit, Arbo, Milieu: “Kyros (Gkouzouris, red.) geeft heel leuk les met zijn enthousiasme en goede praktijkvoorbeelden. Want na een lange werkdag nog een avond school is natuurlijk al zwaar, maar hij weet je goed bij de les te houden.”
Thomas Hof (introductie grafimedia, 2014) “Ik heb deze training als zeer nuttig ervaren. Het boek, de uitleg van de docent, praktijkvoorbeelden en continu de mogelijkheid om vragen te stellen. We hebben zelfs twee bedrijfsbezoeken gedaan aan een offset drukkerij en een stanserij. Heel leerzaam om het in het echt te zien gebeuren. Door de training van Stivako blijf ik mijzelf continu ontwikkelen in het grafisch vakgebied.”
Joris Heimans (management & marketing, 2012) Over de outdoor-training: “In eerste instantie keek ik hier heel erg tegenop. Ben nu blij dat we deze outdoor-training hebben gehad. Ik heb hier veel over mij persoonlijk geleerd en merk dat ik hier dagelijks mijn voordeel mee doe!”

Binnenkort starten we weer met een aantal opleidingen. SCHRIJF JE NU IN!

PS: Voor heel 2016 is er nog subsidie tot maar liefst 65%. Hoe dat werkt? Neem gerust contact met ons op of stuur een e-mail aan info@stivako.nl

 

 
   « Meer Nieuws...