Multiplier event druk bezocht

Op donderdag 12 mei jongsleden is in het kader van het Sustainable salon project een multiplier event georganiseerd in Malaga. Gedurende dit 4,5 uur durende event in een schitterende locatie in Malaga woonden circa 110 bezoekers uit de Hair and Beauty sector, kappersscholen uit geheel Andalusie en locale overheden de presentaties bij, bezochten de informatie markt en hadden tijd om te netwerken aan het einde van de avond. 

In de presentaties werd aandacht besteed aan het onderzoek naar relevante ontwikkelingen in techniek, sustainability en entrepreneurship en de betekenis voor de competenties van de kapper; er werd ingegaan op de diverse aspecten van milieu in de kapsalon en werd een van de ontwikkelde self-assessmenttools getest met de aanwezige bezoekers. Zo'n 85 bezoekers hebben de scan ingevuld naar bewustwording van milieu in de salon.

Ook de informatie markt met stands van de diverse betrokkenen werd goed bezocht en pas tegen het sluiten van de avond vertrokken de meeste bezoekers huiswaards. Zowel op de avond als de vrijdag er op volgend werden veel positieve reacties gehoord en was er veel belangstelling onder salon eigenaren en docenten naar extra informatie. Al met al een geslaagd event!

 

 
   « Meer Nieuws...