Kennis is macht, vaardigheden zijn kracht, houding is rijkdom

 

Kennis is macht, vaardigheden zijn kracht, houding is rijkdom

Zie hier, de simpele basis ingrediënten voor je eigen competentie-ontwikkeling, Oftewel: Leren. Bij Stivako zijn we trots op onze praktische aanpak. Een boek lezen kan je zelf doen. Je vaardigheden trainen, concrete opdrachten uitvoeren en deze direct in de praktijk brengen? Daarvoor moet je toch echt bij Stivako zijn.

Stivako: de kracht van persoonlijk contact 
Binnenkort starten we weer met een divers aanbod aan trainingen en opleidingen. Onze ervaren docenten komen uit het bedrijfsleven. Met hun enthousiasme maken zij hun kennis heel praktisch en leren zij je hoe je dit kunt toepassen in het (eigen) bedrijf. Kortom, niet alleen theorie op papier, maar vooral de vertaalslag naar de praktijk. Lekker hands-on en ook leren van elkaar. Dát is de kracht van persoonlijk contact! 

Wacht niet langer en kom in actie: Ontwikkel je competenties en schrijf je nu in (of je collega of medewerker natuurlijk)!

 

Wat kun je allemaal leren dit najaar?

26 sep: Lean manufacturing
Leer met behulp van deze Lean opleiding slimmer werken, van kantoor tot en met productie. Na les 1 ben je al in staat processen en werkplekken te optimaliseren door concrete voorbeelden uit de grafische branche. Zo gaat jouw organisatie via jou direct kosten besparen. Meer lezen, klik hier.
26 sep: Commerciële Opleiding Verkoop & Advies (Buitendienst)
Uit een recent onderzoek van de Vrije Universiteit blijkt dat bedrijven minder goed in staat zijn om te innoveren en te groeien gebrek aan kennis over marketing, sales en strategie. Hoog tijd dus voor actie. Stivako kan bedrijven ondersteunen in het verbeteren van de verkoopprestaties. Klik hier.
30 sep: Commerciële Opleiding Verkoop & Advies (Binnendienst)
De Ordermanager van de Toekomst heeft een zeer breed takenpakket en kent naast drukwerk ook de belangrijkste aspecten van andere media. Deze opleiding richt zich geheel op de veranderde rol van het ordermanagement. Want de tijd dat alleen technische kennis voldoende was is echt voorbij. Klik hier.
3 okt: Communiceren & Leidinggeven
Leidinggeven is verantwoordelijkheid nemen voor mensen en het bedrijf. Het is meer dan iemand vertellen wat hij of zij moet doen. Goed communiceren is daarbij een voorwaarde. Niet altijd even makkelijk, maar wel te leren. Klik hier.
8 okt: Staf & Kader Creatieve Industrie
Enkele van onze oud-cursisten typeren de opleiding met de volgende quotes: “Lekker praktisch!”; “Wat heerlijk om zo les te krijgen na een dag werken!”; Vooral de management games, de outdoor training en het samenwerken met medecursisten scoren hoog in de evaluaties van deze allround opleiding. Klik hier.
30 okt: Functioneren & Beoordelen 
We zien steeds vaker dat leidinggevenden en directeuren dit ‘hoofdstuk’ liever overslaan. Toch is het raadzaam om deze gesprekken te voeren. Een mogelijke salarisverhoging bijvoorbeeld zal toch echt onderbouwd moeten worden. Dat kan alleen als ook echt bekeken wordt hoe iemand functioneert in het bedrijf. Klik hier.
16 sep: Workshop FSC® handelsmerkgebruik
Je kunt niet zomaar het FSC Logo gebruiken. Daarvoor moet je toestemming hebben. Die toestemming krijg je alleen als je kunt aantonen dat je het logogebruik onder de knie hebt. Deze kennis wordt in deze workshop overgebracht en wordt afgesloten met een examen. Klik hier.

Kijk op www.stivako.nl,voor deze en andere opleidingen.
Heb je vragen, bel of mail ons dan op: info@stivako.nl, tel. 020-5435670. 

 
   « Meer Nieuws...