Schrijf nu in!

KAM-Coordinator

Ben of word jij binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor de kwaliteit-, arbo- en milieucoördinatie? Dan is deze opleiding tot KAM-coördinator voor jou onontbeerlijk.

Speciaal voor iedereen die praktische kennis wil vergaren over kwaliteit, arbo en mileu is de opleiding KAM-Coördinator in het leven geroepen.  De opleiding bestaat uit drie onderdelen die ook ieder afzonderlijk te volgen zijn:

  • Kwaliteitscoördinator (4 modulen in vorm van workshops)
  • Arbocoördinator (4 modulen in vorm van workshops)
  • Milieucoördinator (4 modulen in vorm van workshops)

De opleiding wordt in samenwerking met het Dienstencentrum georganiseerd en uitgevoerd.

Cursus: Kwaliteitscoordinator

Om als bedrijf als  en soepele machine te draaien moeten kwaliteit, en de zorg daarvoor, op alle niveaus binnen de organisatie actief leven. Een kwaliteitscoördinator is bij uitstek dé persoon die het beleid rondom kwaliteit vormgeeft en bewaakt. Lesonderwerpen in de cursus: ISO 9001 norm, proces- en orderstroom beheersing, continuering en verbetering, kwaliteitsregistratie en -bewustzijn en interne auditing en directiebeoordeling.

Cursus: Arbocoordinator

Een arbocoördinator is dé adviseur bij het vormgeven en uitvoeren van het arbobeleid binnen het bedrijf. Ken je weg binnen arbo-land en realiseer een gezond en veilig werkklimaat! Lesonderwerpen in de cursus: gevaarlijke stoffen, machineveiligheid en geluid, BHV en inrichting van gebouwen, psychosociale arbeidsbelasting en fysieke belasting en arbo- & verzuimbeleid en re-integratie

Cursus: Milieucoordinator

Om milieubeleid binnen een grafmediabedrijf goed te regelen is het noodzakelijk dat milieu breed wordt gedragen in alle lagen van de organisatie. Een milieucoördinator is voor directie een belangrijke adviseur bij het vormgeven van het milieubeleid en assistentie bij de uitvoering hiervan. Lesonderwerpen in de cursus: milieuwet- en regelgeving, milieubeleid, gevaarlijke stoffen, directie beoordeling en interne auditing en milieucontrole

Examen 

Je kunt per cursus (deelonderwerp) facultatief een examen afleggen. Bij goed resultaat van alle drie de examens krijg je het diploma KAM-Coördinator. Indien je al een certificaat van Stivako voor de cursus arbocoördinator of milieucoördinator bezit, krijg je vrijstelling voor deze onderdelen.

Voor de deelnemers aan deze opleiding zijn er geen kosten van deelname aan de drie examens.

Studiebelasting

Naast de vakken/lessen moet je rekening houden met een studiebelasting door middel van zelfstudie, het maken van opdrachten en het voorbereiden van examens.

Toelating

Er is geen minimaal vooropleidingsniveau voor deze opleiding vastgesteld.

Erkenning diploma

Het diploma dat je behaalt bij deze opleiding wordt erkend door de werkgeversorganisatie KVGO.

Op aanvraag

Deze opleiding wordt ook gegeven op aanvraag of Incompany. Het aanvragen van meer informatie kan via 020-543 55 25 of via info@stivako.nl.

Inschrijven?

Klik op de datum in de kalender om het inschrijfformulier te openen. Niet al onze opleidingen, trainingen en workshops staan continue gepland. Staat er geen kalender of datum vermeld, neem dan contact op met Stivako voor meer informatie: info@stivako.nl.

Kalender

Opleidingen  Locatie
19-09-2024 Utrecht/online
 


Aanmeldingsformulier

Met dit inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden voor opleidingen en trainingen bij Stivako.

 

Cursus gegevens

Startdatum 19-09-2024
Einddatum 19-12-2024
Soort opleiding
Prijs € 2750.00
Duur opleiding 12 weken
Locatie Utrecht/online
 

Gegevens deelnemer

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  

Opleidingsgegevens


 

Bedrijfsgegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening


Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en ons privacy beleid, ga je akkoord met de door jouw ingevoerde gegevens. Je krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Jouw aanvraag wordt verwerkt zodra jij de link heeft aangeklikt.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden, ons privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar.