Juist in deze tijden: opleiden!

Stivako is 1 juni jl. weer gestart met de diverse mogelijkheden om medewerkers verder op te leiden. Want juist in deze tijden is het zo belangrijk om scherp te blijven en iemand te hebben die de juiste vragen op de goede momenten stelt. Hieronder vindt u enige voorbeelden.

Zo bieden wij de Staf & Kader opleiding voor medewerkers die een brede basis willen leggen om door te groeien op midden- en hoger kader niveau. De opleiding Management & Marketing Creatieve Industrie, de vervolgopleiding na het MTO en Staf en Kader,  biedt naast ontwikkeling van de eigen managementvaardigheden ook verdere specialisaties op het gebied van Management & Marketing. In de  opleiding Projectmanager Creatieve Industrie spelen we in op de behoefte om praktische inzichten te krijgen in het produceren van cross mediale communicatiemiddelen. De Commerciële Opleiding Verkoop & Advies BI en BU (voor ordermanager van de toekomst of commerciële medewerker buitendienst) worden steeds belangrijker nu de marktomstandigheden sterk wijzigen en nieuwe vaardigheden bij de commerciële mensen nog belangrijker worden.

Nu extra aantrekkelijk!

Vanaf 1 mei 2020 heeft het A&O Fonds Grafimediabranche tijdelijk de eigen subsidieregeling van 40% naar 50% verhoogd. Veel opleidingen en trainingen van Stivako komen hiervoor in aanmerking. Kijk hiervoor op de website: www.stivako.nl. Met deze verhoging ondersteunt het A&O Fonds de bedrijven bij het toekomst-proof houden van de organisatie. Onder andere door medewerkers te activeren aan de slag te gaan met hun inzetbaarheid door scholing. Dit kan op basis van open inschrijving of incompany op het bedrijf.
Overweegt u incompany op te leiden ? Neem dan met ons contact op. Past het opleidingstraject in een duurzame inzetbaarheid aanpak kan de subsidie oplopen tot 85% van de kosten.

Voorwaarden

  • De verhoging naar 50% subsidie is ingegaan vanaf 1 mei 2020 en geldt tot 1 november 2020.
  • Het verhoogde subsidiepercentage geldt voor nieuwe en lopende trajecten. 

 Start daarom met een opleiding voor 1 november en krijg deze opleiding voor de helft van de kosten! Kijk op de website op de opleidingskalender voor de startdata. Investeer nu en creëer meer zekerheid voor uw toekomst!

Heeft u nog vragen? Belt u dan met Eva Bouwman of Brigitta Koppenol op telefoonnummer 020-543 56 70 voor meer informatie.

 
   « Meer Nieuws...