Schrijf nu in!

Opleiding Introductie Grafimedia & SIGN

De Opleiding Introductie Grafimedia & SIGN is een goede oriëntatie op de grafimedia en SIGN branche en de verschillende (grafische) technieken. Deze opleiding is vooral bedoeld voor iedereen die geen (of weinig) technische kennis heeft en zich in korte tijd de basiskennis eigen wil maken (bijvoorbeeld zij-instromers).

Modules    

Er zijn in totaal 5 bijeenkomsten, verdeeld over de volgende modules:

Module 1: Overzicht van producten, diensten, bedrijfstak en ontwikkelingen:  algemeen overzicht van de grafimedia bedrijfstak (wie behoren tot de bedrijfstak), overzicht van grafische producten (van verpakkingen tot visitekaartje), de aanvullende diensten (van beeldbewerking tot voorraadbeheer) en de belangrijkste ontwikkelingen in de sector.

Module 2: Organisatie: hoe werkt een grafisch/SIGN bedrijf,  welke taken en functies zijn er, hoe lopen de interne processen? Verduurzamen en milieu.

Module 3: Prepress/Premedia en PDF Workflow: een kijkje in de belangrijkste software voor de prepress: Creative Suite (o.a.  InDesign, Photoshop en Illustrator).  Daarnaast een inleiding in PDF en de PDF Workflow. Overige bestandsvormen.

Module 4: Drukken en Printen:  druktechnieken (herkenbaarheid en toepassingen), CTP, impositie, vellenoffset, rotatieoffset en digitaal drukken. Ook:  Proeven, vaktermen, kwaliteit, printen en variabele data printing. Kleurenleer, halftoon, resolutie en desitometrie.

Module 5: Grafische afwerking en Materialenkennis: grafische nabewerkingstechnieken (o.a. snijden, pregen, rillen. brocheren) veredelen van drukwerk en inzicht in eigenschappen en mogelijkheden van materialen (inkten, papierfabricage en papiersoorten, andere substraten)

Studiebelasting

Je volgt 5 bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lesbijeenkomsten. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie, tijd voor het voorbereiden.

Toelating

Er is geen minimaal vooropleidingsniveau voor deze opleiding vastgesteld.

Certificaat

Bij voldoende deelname aan de lessen wordt een deelnamecertificaat verstrekt.

Cursusdata en op aanvraag

Deze opleiding wordt conform de cursusagenda gegeven en op aanvraag of Incompany. Het aanvragen van meer informatie kan via 020-543 56 70 of via het contactformulier.Aanmeldingsformulier

Met dit inschrijfformulier kunt u zich aanmelden voor opleidingen en trainingen bij Stivako.

 

Cursus gegevens

Startdatum 06-11-2019
Einddatum 04-12-2019
Soort opleiding
Prijs € 1225.00
Duur opleiding 5 dagdelen
Locatie
 

Gegevens deelnemer

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  
  
  
  

Opleidingsgegevens


 

Bedrijfsgegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening


Door akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden en ons privacy beleid, gaat u akkoord met de door u ingevoerde gegevens. U krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden, ons privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar.