Ik ben nu een nog betere .............

Wij leren dag in dag uit. Nieuwe wetten en nieuwe regels, andere klantwensen, nieuwe markt, nieuwe tools en dus… moeten we voortdurend nieuwe kennis vergaren.

Heeft bijvoorbeeld de SZW inspecteur een bezoekje aangekondigd? Oei! Even de kennis van de Arbo RI&E updaten met een workshop. Binnenkort switchen naar een leidinggevende functie? Wat praktische tips & trucs leer je tijdens de cursus Communiceren & Leidinggeven. Hoge werkdruk op het ordermanagement met nieuwe taken? Of de verkoop staat onder druk. Dan kijken naar de COVA opleiding Binnendienstr of Buitendienst.

Onze opleidingscoördinator heeft zelf onlangs meegedaan aan ‘onze eigen’ cursus Introductie Grafimedia. Met een docent die lekker praktisch aan de slag gaat met voorbeeldmateriaal heeft zij veel bijgeleerd over ‘onze’ branche. Druktechnieken, kleuren, rasters en afwerkingstechnieken. In 5 lessen komt het hele repertoire voorbij. Een medecursist gaf aan dat hij door deze cursus een ‘nu nóg betere accountmanager’ is geworden. Hij spreekt beter de taal van zijn klanten en kan sneller schakelen.

Heel goed! Zo hoort het.

 
   « Meer Nieuws...