Het belang van Communiceren & Leidinggeven

De creatieve industrie en met name de grafimedia sector is een uitdagende omgeving om in te werken. Vooral als leidinggevende. Er wordt gewerkt in een keten van productiehandelingen aan een product dat steeds uniek is. En er wordt in een aantal bedrijven ook nog in ploegen gewerkt. Dat maakt goede eenduidige communicatie lastig. Naast productiedoelen moet je ook het milieu, de veiligheid, kwaliteit, je mensen, jezelf, ontwikkeldoelen, veranderprocessen en nieuwe ontwikkelingen in de gaten houden. En ook nog zien aan te sturen!

Wil je uitstekend presteren, samen met jouw collega’s en medewerkers, dan is optimaal leidinggeven en effectief communiceren van groot belang. Stivako heeft hier al ruim 80 jaar expertise in opgebouwd en loopt didactisch en inhoudelijk nog altijd mee vooraan. In heel veel grafimedia productiebedrijven kun je oud studenten van ons aan het werk vinden. 

Communiceren & leidinggeven is een onderdeel van een aantal opleidingen en trainingen. Denk hierbij aan de Staf & Kader opleiding (start in september) en Media Management en Marketing (deze staat nog niet gepland). De training Communiceren en Leidinggeven is helemaal gericht op dit onderwerp. Deze training start in oktober.

Interesse? Kijk dan voor meer informatie op deze website of bel 020 5435670. 

 
   « Meer Nieuws...