Welkom op de Grafische Vakbeurs 14 tot 16 maart!

Informatie over opleidingen, trainingen en workshops bij Stivako

Wij staan weer op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Gorinchem! Naast het Dienstencentrum opo een grote stand (nummer 119/120). U bent van harte welkom!

Stivako is het instituut voor opleidingen, trainingen en workshops voor management en kader in de grafimedia- en creatieve industrie. Het verzorgt opleidingen op het gebied van management, ondernemersonderwijs en marketing & commercie. Een voorbeeld hiervan is de opleiding Projectleider Creatieve Industrie!

Stivako richt zich op hen die al werkzaam zijn binnen een bedrijf en daarbinnen verder willen ontwikkelen. Zowel via open inschrijving als door incompany-opleidingen op maat.

Verder organiseert Stivako trainingen en workshops op de diverse terreinen van de bedrijfsvoering zoals: FSC, marketing, kwaliteit, MVO, Arbo en LEAN management. 

Stivako opleidingen zijn afgestemd op de diverse functies en kennisvelden binnen de bedrijven in de grafimedia en creatieve industrie.

 

Meer informatie krijg je van de Stivako medewerkers op haar Vakbeurs voor de Creatieve Industrie stand. De beurs wordt gehouden in het Beursgebouw in Gorinchem! Voor kaarten neem even contact met ons op!

 

 
   « Meer Nieuws...