Geld verdienen door?

Doelstelling nr. 1 van elke ondernemer. Hoe? Niet alleen door Verkoop, maar ook door Kostenreductie. Klinkt eenvoudig en eigenlijk is het dat ook. 
Aan het woord is Michiel Schwing van Paswerk. Hij volgde een paar jaar geleden de verkoopopleiding bij Stivako:

“Helder, duidelijk, effectief leren verkopen en je meer verdiepen in je klantrelatie en je communicatie om een goed advies te kunnen geven. Niet alleen maar een product verkopen, het gaat veel verder. Klant moet volledig op je kunnen vertrouwen.”

….. verkoop
Speciaal voor ordermanagers (of medewerkers Bedrijfskantoor) hebben we de verkoopopleiding zo samengesteld dat deze vooral gericht is op de ‘Ordermanager van de Toekomst’. De tijd dat alleen technische kennis voldoende was ligt ver achter ons. Ook communicatie, commerciële vaardigheden, planning en projectmanagement zijn essentieel voor deze functie. Daar wordt in de opleiding ruim aandacht aan besteed. Klik hier.

Voor diegenen die ‘de boer op’ gaan, is er de verkooptraining voor buitendienst medewerkers. Centraal staat het trainen van verkoopvaardigheden. Je oefent in realistische rollenspellen met verschillende soorten situaties en klanten, het herkennen van koopsignalen, luisteren en oplossingsgericht adviseren. Klik hier.

….. kostenreductie
‘Wees wijs in je bedrijf en bespaar’. Het klinkt zo eenvoudig en na het volgen van deze praktische training is het dat ook!
LEAN is het vermogen om meer te bereiken met minder. Beter presteren, door verspillingen zo veel mogelijk te elimineren. Je leert een andere manier van kijken en werken. Een manier van werken waarmee je met het huidige machinepark en mensen een efficiëntieverbetering tot wel 25% van de huidige productiecapaciteit kan bereiken. Tel uit je winst! Voor meer informatie, klik hier. 

 
   « Meer Nieuws...