Geef je medewerkers of jezelf een PPA cadeau

Heb je het ‘even gehad’ met de aanbiedingen van Black Friday of Cyber Monday? Dat begrijpen we natuurlijk. Het maakt namelijk niet uit welke dag van de week het is. Er is altijd een goede reden om te investeren in je medewerkers… óf in jezelf!  

Met een persoonlijke profiel analyse sta je er ‘gekleurd’ op

Een PPA geeft inzicht in de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en vaardigheden van de invuller. Het (online) invullen van de vragenlijst duurt hooguit 10 minuten. Daarna krijg je direct een terugkoppeling en staat in een rapport van max. 3 pagina’s een beschrijving van de invuller. Een unieke methode om gedrag en vaardigheden in kaart te brengen.

PPA: wat kan je ermee?

Een PPA kan voor diverse doeleinden gebruikt, zoals persoonlijke ontwikkeling, functioneren en beoordelen, werving en selectie, duurzame inzetbaarheid, effectief leidinggeven, teambuilding & coaching, interne samenwerking en communicatie.

We willen je graag helpen; actie tot eind 2019

Ken je de PPA nog niet en wil je zelf ervaren wat de meerwaarde ervan is? Maak dan nu extra voordelig kennis met de methode waarmee we al veel bedrijven geholpen hebben. Bestel je de PPA voor het einde van dit jaar dan betaal je geen € 500,- of € 450,- (KVGO-ledenprijs) maar slechts € 299,- ex. btw, inclusief adviesgesprek, locatie Dienstencentrum (maximaal 3 per bedrijf). Het voeren van de gesprekken vindt plaats tussen nu en eind januari.
 

Bestellen doe je zo:

Klik hier voor meer informatie. Gelijk gebruik maken van de aanbieding? Bel ons en maak een afspraak!
 
 
   « Meer Nieuws...