Effectief verkopen in coronatijd

We leven in een communicatietijdperk. Iedereen is tegenwoordig overal en altijd bereikbaar. Bedrijven kunnen op elk gewenst tijdstip een communicatieboodschap uitsturen met als doel anderen te beïnvloeden in hun (koop)gedrag. Dat maakt dat de functie van marketing en verkoop belangrijker is dan ooit. Marketing en verkoop is nodig om de klant optimaal te bedienen, onderscheidend te zijn en om zo voldoende werk te kunnen genereren!

Speciaal voor MKB bedrijven bieden wij een praktische verkooptraining aan van vier sessies om te helpen bij het verbeteren van alle activiteiten die zijn gericht op het bevorderen van de verkoop van uw producten en diensten.

Hoe communiceer jij in verkoopsituaties? een verkoper moet goed kunnen communiceren. In deze bijeenkomst krijgt iedereen feedback over zichzelf: wat zijn de sterke punten en wat zijn de verbeterpunten. En hoe kunt u er voor zorgen dat uw klant u de order gunt?

Hoe kun jij beter verkopen? in deze bijeenkomst wordt de opgedane kennis en inzichten omgezet in concrete acties en persoonlijke aandachtspunten voor het effectief verkopen van producten en diensten.

Resultaat:

Na deze workshop heb je inzicht in je de sterke punten en verbeterpunten tijdens een verkoopsituatie. En hoe kunt u er voor zorgen dat uw klant u de order gunt?
Je hebt kennis opgedaan en omgezet in concrete acties en persoonlijke aandachtspunten voor het effectief verkopen van producten en diensten.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stivako via 020-5435670 of e-mail: info@stivako.nl