Dienstencentrum Stivako event 18 november!

Dienstencentrum 20 jaar Stivako 75 jaar! Kom en vier met ons het Jubileumfeest van het Dienstencentrum en de Stivako op woensdag 18 november 2015 in het MindCenter in Vianen.

Jarig zijn is altijd een goede reden voor een feestje. Graag vieren wij dit samen met onze relaties en heffen wij met u het glas. Dat doen we op onze ‘eigen’ wijze: persoonlijk, praktisch netwerkend, met inhoud, maar vooral ook: gezellig

Thema van de dag: Innovatie & Creativiteit

Programma:
  • Vanaf 16.00 uur – ontvangst
  • 16.30 uur – welkomstwoord
  • Van 17.00 tot 20.00 uur – netwerken en workshops (zie www.dienstencentrum-klantendag.nl  voor de thema’s)
  • 21.00 uur – afsluiting

Meer informatie vindt u op www.dienstencentrum-event.com.

In de hal van het MindCenter vindt u Dienstencentrum spots rond de thema’s Duurzaamheid, Mensen maken het verschil en Ondernemen. Hier is ruimte om met ons van gedachten te wisselen, op een luchtige manier informatie te verzamelen en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

In de omliggende ruimtes: Tussen 17.00 en 20.00 uur kunt u elk half uur kiezen uit drie korte themaworkshops in de Stivako Academie , gegeven door onze adviseurs en docenten. Ook kunt u hier langs gaan bij onze partners.

Ons mooiste verjaardagscadeau is uw komst!

Wij hopen u dan ook 18 november te mogen ontvangen in Vianen. Aanmelden kan tot 15 november via de website:www.dienstencentrum-event.com of stuur een e-mail naar info@dienstencentrum.com .

 
   « Meer Nieuws...