Schrijf nu in!

Communiceren & Leidinggeven

Mensen maken het verschil in jouw bedrijf! Het blijkt dat succesvolle ondernemingen meer aandacht besteden aan het aansturen van hun medewerkers en het creëren van een goede werkcultuur. Bij die bedrijven staat leidinggeven hoog op de agenda van het management. Meer rendement uit jouw leidinggeven. Leidinggeven is verantwoordelijkheid nemen voor mensen en het bedrijf. Het is meer dan iemand vertellen wat hij of zij moet doen. Goed communiceren is daarbij een voorwaarde. In acht bijeenkomsten krijg je training in het ontwikkelen van jouw communicatieve en leidinggevende vaardigheden.

Modulen

Module 1: Beter communiceren: je leert gesprekstechnieken, de belangrijkste valkuilen in communicatieprocessen en hoe je effectiever kunt zijn in mondelinge communicatie.

Module 2: Eisen stellen en conflicthantering. In elke werksituatie loopt het wel eens niet goed. Als leidinggevende zul je dus regelmatig eisen aan mensen moeten stellen, conflicten oplossen en moeten ingrijpen via slecht nieuws gesprekken. Deze vaardigheden oefen je in deze module.

Module 3: Instrueren, Sturen en Motiveren: als leidinggevende zorg je er voor dat de medewerkers zo effectief mogelijk functioneren in hun taakuitvoering.  Helder zijn in het geven van instructies, rekening houden met de taakvolwassenheid van de medewerkers en mensen motiveren, zijn dan belangrijke vaardigheden van een leidinggevende. In deze module trainen we je hierin.

In de lessen staat het trainen van vaardigheden voorop.  We gebruiken daarbij realistische situaties uit de praktijk van het grafimedia bedrijf.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van de training als je het examen of opdrachten voldoende hebt afgesloten. Indien je het examen en/of de opdrachten niet of onvoldoende voltooid krijg je een bewijs van deelname.

Studiebelasting

Je volgt 8 bijeenkomsten gedurende de gehele studieperiode, in de schoolvakanties zijn er geen lessen. 

 

Inschrijven is niet meer mogelijk!

Wellicht is er een andere datum beschikbaar? Neem contact met ons op.Man Vrouw
  
  
  
 

Ondertekening

 
Ik ga akkoord met het Privacy beleid en ben ouder dan 16 jaar. .