Col-Creation project organiseert pilot training

Professionals uit de Creatieve Industrie worden door het COL-CREATION project uitgenodigd om deel te nemen aan de Piloottrainingen georganiseerd in Spanje, Nederland (Stivako en Dienstencentrum) en Bulgarije. “COL-CREATION” wordt gelanceerd met als hoofddoel het vergroten van de competenties van professionals in de creatieve industrie voor het ontwikkelen van succesvolle oplossingen en bedrijfsmodellen op basis van samenwerking. Het projectconsortium, geleid door de Kamer van Koophandel van Valencia, heeft een trainingsprogramma ontwikkeld dat is onderverdeeld in verschillende ervaringsgerichte trainingsactiviteiten, te ondersteunen met trainingsmateriaal, aanvullende opdrachten en andere tools die beschikbaar zijn in een e-trainingsplatform dat is ontwikkeld ter ondersteuning van de trainingsproces.

De trainingsactiviteiten zijn gebaseerd op het bevorderen van de directe samenwerking tussen cursisten en "leren door te doen", waar ze de kennis en hulpmiddelen tijdens de training in de praktijk zullen brengen, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van creatieve oplossingen voor echte marktproblemen terwijl ze de beoogde samenwerkingscompetenties. Project “COL-CREATION” nodigt professionals uit de creatieve industrie uit om deel te nemen aan de piloottrainingen. Heb je interesse neem dan contact met ons op.

“COL-CREATION” is een Europees project gefinancierd door het ERASMUS + Programma geïmplementeerd tussen 01/11/2018 en 30/04/2021.

 
   « Meer Nieuws...